Nyhedsbrev nr. 3

Ny rekord ved Kvindeløbet i Hadsund                                    
Nyhedsbrev nr. 1  Nyhedsbrev nr. 2

 

Her en uge før Beauté Pacifique Kvindeløb i Hadsund skydes i gang, er deltagerantallet på 813 løbere fra sidste år slået med hele 35 løbere, og da der endnu er nogle dage til tilmeldingsfristen d. 2. maj, er der endnu ledige pladser op til de maximale 1.200 deltagere, fortæller stævnelederne Per Andersen og Jens Chr. Dalgaard fra Mariager Fjord OK.

 

Flere og flere holdtilmeldinger er rullet ind, og bl.a. har holdet ”Kvinderne fra byrådet MFK” tilmeldt sig med seks løbere. Mon ikke de får intern konkurrence af ”Rådhustøserne” med 8 løbere. Største hold er stadig tøjbutikken ”Torben” fra Hadsund, der nu er oppe på hele 48 deltagere. De bliver dog fulgt til dørs af ”Sødisbakke” med 46 løbere. Også ”ZumbaDania” er godt med, idet de stiller med 29 løbere. Af andre mere eller mindre fantasifulde holdnavne er der flg.: ”Like2Run.dk” med 1. ”de2” med 2. ”Engbækvingummibamser” med 2. ”Q-vinderne” med 3. ”Næssunderne” med 3. ”Bjørneklub” med 5 og ”Super Brugsens SUPERPIGER” med 9.

 
Geografisk kommer deltagerne fra Silkeborg i syd og op til lige nord for Aalborg. Det meste af Himmerland er repræsenteret, så arrangørerne er godt tilfredse med udbredelsen af løbets herligheder; en flot tur over Hadsund Broen og retur igen, en nyudsprungen bøgeskov i Thygeslund samt afslutningen langs med Mariager Fjord og selve målområdet på Hadsund havnefront ved davinci og Trip Trap. Vejret må så også gerne vise sig fra sin bedste side, for så bliver det et perfekt stævne for de mange deltagere.