Ny rekord ved Kvindeløbet i Hadsund?                                              Nyhedsbrev nr. 1

 

 

Med omkring 1½ måned til startskuddet for Beauté Pacifique Kvindeløb i Hadsund torsdag d. 5. maj, er der allerede tilmeldt 430 løbere fra nær og fjern. Sportslig arrangør, som er Mariager Fjord OK, er dermed godt tilfreds, og de to stævneledere Per Andersen og Jens Chr. Dalgaard håber nu på, at rekorden fra sidste år på 813 løbere bliver slået. Vi kan se, at der er utrolig mange arbejdspladser og foreninger, der har tilmeldt sig. Største hold er indtil videre butikken Torben i Hadsund med 35 løbere, Saltet Sild fra Akzo Nobel Salt med 21, Nurserne Øst med 18, Plejecenter Fjordvang i Mariager med 16 og Dantherm-Tøserne med 15. Dertil kommer en række fantasifulde holdnavne som: Havgasserne, Hvornum Wild Women og Strateskitøserne. Der er stadig masser af plads til endnu flere hold og enkeltpersoner, idet arrangørerne har åbnet op for i alt 1.200 deltagere i dette års løb. 

 

Også i år får vi deltagelse af Danmarks vel nok bedste kvindelige løber gennem tiderne, Gitte Karlshøj, og hendes vindertid fra sidste år på 17.58 må så stå sin prøve, men mon ikke det kun er hende selv, der kan slå den rekord, mener man i løbsledelsen.

 

Rammerne for stævnepladsen med start og mål er i år udvidet lidt og strækker sig således helt fra davinci Ristorante og forbi Trip Trap til modsatte ende af havnen ved Timberman. Her er starten placeret, således de mange løbere får et lidt længere stræk hen ad havnefronten, før de sluses ind i det temmelig smalle område fra davinci og frem til tunnelen ved broen. Målområdet er samme sted som sidste år, lige ud for Trip Trap og davinci, og her vil præmieoverrækkelse også foregå. Det er også her, man efter løbet kan nyde lækker mad til små penge fra davincis køkken. Ligeledes er der i de opstillede telte udlevering af de populære goodiebags, som Beauté Pacifique står for. En række andre boder fra lokale handlende stiller også op på pladsen, og således skulle der være noget for enhver smag, også for manden/kæresten, der selvfølgelig er med for at heppe.


 

Arrangørernes bekymring omkring færdiggørelsen af det igangværende broarbejde er heldigvis faldet til ro, idet man fra det ansvarshavende firma er blevet lovet, at der ikke vil være gener for de mange løbere på selve løbsdagen.

Alle tilladelser er også i hus fra både Mariagerfjord Kommune og Nordjyllands Politi. Ligeledes er Politihjemmeværnet involveret i løbet, og de står for trafikreguleringen på de mest udsatte steder bl.a. ved overgangen på Mariagervej på Hadsund Syd.

På klubbens hjemmeside findes alle oplysninger om løbet med tilmelding, ruteoversigt, sponsoroversigt mv., og frem mod løbet vil yderligere oplysninger kunne findes her: www.mariagerfjordok.dk