Påskeløb 2013  
For anden gang brugte vi Påruplejren midt i Jylland som base for deltagelse i Påskeløbet.
Denne gang var vi 39 personer, der valgte at bruge nogle dage sammen under afslappede forhold.


Traditionen byder, at onsdag aften står den på spisning ude i byen.
Denne gang var vi på restaurant Roma i Silkeborg.
1. etape blev løbet i Velling-Snabegård - et storkuperet område der var dækket af 5-10 cm sne, så løbere uden pigsko, kunne løbe meget stærkt ned ad bakkerne.

Jorden på stævnepladsen var bundfrossen så handimand Gert måtte have værktøj til hjælp for at få pløkkerne i jorden
Her følger en række løberbilleder tyvstjålet fra løbets hjemmeside:  


 

Hjemme i hytten var der dømt hygge med kortsnak, whiskysmagning og madlavning
Efter endt spisning af kalkungryde med broccoli, hjemmelavet is og tiramisu blev aftenens timer slået ihjel på forskellig vis.
Fredagens og lørdagens løb var henlagt til skovene omkring Hjøllund, et af de steder man ved har været hjemsøgt af ulve. Vi så dog ingen.

Fredagen var velsignet med et lettere snefald gennem hele dagen.

Traditionen byder at fredag eftermiddag kommer påskeharen på besøg og gemmer æg og øl på lejrens grund til stor glæde for både børn og voksne.
Fredagens chefkok, hr. Munthe havde i år valgt følgende menu:

Thailandsk rejesuppe
Marokkansk lammeragout med kikærter
Ost og vin
Følgende kom i top-10:

H21AK nr. 2 Chr. P MacLassen

D21B nr. 3 Maren Kragh-Thomsen

D55AK nr. 7 Bente Østergaaard

H75A nr. 10 Vagn Lidegaard



Resultaterne fra løbet kan ses her

 

Forfatterens vejvalg fra sidste etape

skrevet af Keld Ø
fotos: Keld Ø - og Horsens OK

Hit Counter