Over 100 til Mariagerløbet.


 

 

 

Så har deltagerantallet rundet 100 forhåndstilmeldte løbere, og med blot få dage til løbet torsdag d.10. juni, er der nu i arrangørklubben, Mariager Fjord OK stor spænding, om rekordantallet sidste år på 238 løbere bliver slået. Sidste år kunne man i hvert fald konstatere, at selv om vejret viste sig fra den absolut dårligste side med regn og rusk, ja så var der alligevel omkring 50 eftertilmeldinger på selve løbsdagen. Det håber vi selvfølgelig også på i år udtaler løbets stævneleder Per Andersen fra klubben.


 


Som noget nyt vil der i år være fælles opvarmning, og dette er lagt i kyndige hænder i form af fem erfarne håndboldpiger fra Randers HK; en kontakt Mariager Fjord OK har fået gennem sit hovedsponsorat med Sparekassen Kronjylland, som også sponsorerer Randers HK. Ikke nok med det, så har Sparekassen Kronjylland også besluttet at give frisk frugt til alle deltagere efter løbet, og da løbets stævneplads med start og mål foregår både foran og bagved Sparekassen Kronjylland i Mariager, vil der givetvis være stor aktivitet både før, under og efter løbet, fortæller man i klubben. Også løbets sponsorer Intersport Hobro og Newline er klar med en række tiltag, .lige fra start- og målbanner til flotte præmier til de mange løbere. Dertil kommer en række lokale sponsorer, som velvilligt støtter motionsløbet i Mariager.


 

Fristen for at forhåndstilmelde sig er allerede nu på tirsdag d.8. juni, dog kan der som sagt også tilmeldes på dagen fra ca. kl.17.30 og frem til 15 min. før starten bliver skudt i gang kl.18.30.