Mariagerløbet


 

Med blot 14 dage til Mariagerløbet, modtages tilmeldingerne i en lind strøm, og der er nu 72 forhåndstilmeldte, fortæller stævneleder Per Andersen fra arrangørklubben Mariager Fjord OK.
 

Som noget nyt i dette den 19. udgave af løbet, overrækkes en vandrepokal til største forhåndstilmeldte hold. Pokalen er skænket af klubbens hovedsponsor Sparekassen Kronjylland i Mariager, og klubber, foreninger, skoler, virksomheder mfl. har som sagt mulighed for at vinde denne pokal, blot holdet er forhåndstilmeldt senest d. 8. juni.
 



En række præmier står også klar til overrækkelse til både gruppevindere og de heldige vindere ud i lodtrækningens kunst, idet løbssponsorerne Intersport i Hobro og Newline er i det gavmilde hjørne. Intersport vil i øvrigt være til stede med en bod med løbeudstyr.

Den smukke løbsrute går som sædvanlig langs fjorden og drejer derefter op ad en temmelig god bakke i Mariager Vesterskov. Derfra går det dog nedad igen til Færgehagen, og for løberne på den korte 5,6 km går den så retur til mål ved Sparekassen Kronjylland. Løbere på den lange distance på 9,7 km må lige en tur mere rundt og se på herlighederne, før de kan se målstregen.