Kvindeløb 2019


Beauté Pacifique Kvindeløb i Hadsund har nu rundet de 1.000 tilmeldinger, hvilket allerede skete d.19. marts, en hel måned før dette magiske tal blev rundet sidste år.

Stævneledelsen fra Beauté Pacifique, DaVinci Ristorante og Mariager Fjord Orienteringsklub er derfor meget glade for, at maxtallet i år er blevet hævet fra 1.200 til 1.500 deltagere, for det ser endnu engang ud til, at rekorden fra sidste år på 1.250 løbere bliver slået.

Der er omkring 6 uger til løbet, der i år afholdes torsdag d. 2. maj, så måske bliver ”alt udsolgt-skiltet” sat ud for andet år i træk, fortæller arrangørklubbens løbstilmelder og kasserer Keld Østergaard. Samtidig opfordrer han til, at løbere, der endnu ikke har tilmeldt sig, ret hurtigt får det gjort, for som det ser ud lige nu, nærmer vi os hastigt maxtallet, og selv om det er hævet med 300 løbere, kan maxtallet på 1.500 deltagere ikke overskrides.

Også det efterhånden fine forårsvejr lokker løberne ud i naturen, så der er god grund til at få veninder, kollegaer, naboer mfl. med, men skynd jer, inden vi lukker for tilmeldingen her i 10 års jubilæumsløbet, slutter stævneleder Erik Nielsen fra Mariager Fjord OK.