DM-sprint og DM-Ultralang

I weekenden deltog Mariager Fjord OK i dobbeltstævnet i DM i orienteringsløb, arrangeret af Rold Skov OK.

Lørdag gjaldt det DM-sprint, der blev løbet i Støvring by med 489 deltagere fra hele landet. Fjordklubben havde blot fire løbere med ved dette stævne.

Her besatte Rigmor Schou 2.pl. og dermed sølvmedaljen i klassen D 70. Rigmor var nøjagtig 1 min. efter vinderen fra OK Gorm, og hun havde blot 6 sek. forspring ned til nr.3 fra OK Roskilde.

Søndag var det så DM-ultralang i Rebild Bakker og Rold Vælderskov, og her blev det til dobbeltbronze.

Rigmor Schou fik bronze, idet hun blev nr.3 i D 70 i tiden 46.38 blot 1.49 min. efter vinderen fra OK Gorm.

Vagn Lidegaard fik ligeledes bronze, da han blev nr.3 i H 80. Han kom i mål i tiden 57.42, hvilket var 7.45 efter vinderen fra Odense OK.

Ved dette stævne deltog 459 løbere fra hele landet, deraf 10 fra Mariager Fjord OK.