Donation til Mariager Fjord OK

I den forløbne uge har Mariager Fjord Orienteringsklub modtaget en stor donation på 35.000 kr. fra Sparekassen Hobro Fonden.

Den glade giver fra Fonden var Poul Søndberg, der kunne overrække det synlige bevis i form af den stor gavecheck.

Pengene have klubben søgt til indkøb af Start- og Målportaler, der skal bruges ved klubbens mange stævner både for O-løbere og motionsløbere.

Allerede torsdag d.4. maj kommer de to portaler i brug, idet klubben her afholder sit årlige store motionsløb kun for kvinder, Beauté Pacifique Kvindeløb i Hadsund.

Hen over året kommer portalerne i brug mange gange. Udover nævnte kvindeløb, arrangerer klubben også de to motionsløb; Mariagerløbet i juni og Hadsundløbet i september.

Dertil kommer en række O-løb, hvor klubben altid starter året med Nytårsløbet i januar, et Nordjysk Natløb i september og slutter af med Efterårsstafetten i okt./nov.

Desuden er Mariager Fjord OK som regel også arrangør af et større O-løb, og i år var klubben medarrangør af det store internationale 3-dages Påskeløb med omkring 2.000 deltagere, der blev afholdt i Thy med klubben Nordvest fra Thisted som samarbejdspartner. Her blev de to portaler indviet og gjorde et flot indtryk på de mange løbere fra ind- og udland.