Beauté Pacifique Kvindeløb


Run på tilmeldingerne til årets Beauté Pacifique Kvindeløb i Hadsund.

Igen i år er der bogstaveligt talt run på tilmeldingerne til Beauté Pacifique Kvindeløb i Hadsund torsdag d.12. maj, som samtidig er Mariager Fjord områdets helt store trækplaster. Lige siden starten af januar er arrangørklubben Mariager Fjord Orienteringsklub blevet kontaktet af ivrige kvinder, der gerne ville tilmelde sig. Da tilmeldingen så åbnede d.15. februar, strømmede de første tilmeldinger straks ind, og på nuværende tidspunkt (d.30/3) er der allerede 124 tilmeldte, hvilket er godt 30 % højere end sidste år på samme tid.

Som vanligt er arrangementet et samarbejde mellem Beauté Pacifique, Ristorante Da Vinci og Mariager Fjord OK, og det er i år 7. gang, at løbet afholdes. Sidste år deltog 1.089 løbere, hvilket var tæt på rekordåret 2014 med hele 1.177 deltagere.

 

En af de helt store udfordringer i år bliver indretningen af stævnepladsen med start og mål på havnefronten i Hadsund, idet der både er et større byggeri samt ikke mindst etableringen af den længe ventede havnekanal. Klubbens stævneledelse har dog været indkaldt til møde på kommunens Natur- og Miljøforvaltning sammen med entreprenøren Peter Kristensen. Alle på mødet var opsatte på, at løbet selvfølgelig kan gennemføres, blot de mange løbere vil ”rykke lidt tættere sammen i bussen” og acceptere, at de vide rammer på havnefronten fra de tidligere løb er lidt mere indskrænkede i år. Selve start- og målområdet flyttes dog lidt i forhold til tidligere, men bevares stadig i området på havnen ved Ristorante Da Vinci.

Som tidligere år sørger Beauté Pacifique for lækre goodiebags til samtlige deltagere, som de mange kvindelige løbere sætter stor pris på. Indholdet heraf er som altid en overraskelse, dog kan det afsløres, at der bl.a. er et lækkert produkt fra Beauté Pacifique, noget salt fra Mariager Saltcenter og noget sødt fra Karlsens, så skulle de fleste kvinder vist være tilfredse.  Gruppevinderne i de syv aldersgrupper præmieres som vanligt med flotte præmier: 1. præmien er fra Beauté Pacifique, 2. præmien fra Rikki Tikki og 3. præmien fra Sportigan. Ligeså får gruppevinderne flotte blomsterbuketter fra Kirkepladsens Blomster i Mariager. Dertil kommer et rekordstort antal lodtrækningspræmier blandt alle løbets deltagere, og her står ikke mindre end 50 lokale forretninger bag som de glade givere, her i blandt klubbens hovedsponsor Sparekassen Kronjylland i Mariager. Som alle de foregående år står SuperBrugsen fra Hadsund for både frugt og saft i målområdet til løberne, så der skulle være rig mulighed for at slukke tørsten efter løbeturen.

Også opvarmningen er på plads, idet to dygtige instruktører fra MyHeart står for denne del. På Ristorante Da Vinci er man klar med lækre retter i alle prisklasser, og vil man sikre sig et bord, er det en god ide at reservere forud, fortæller Antonino, indehaver af Da Vinci.

Stævneledelsen håber selvfølgelig på et godt forårsvejr med masser af solskin, og hvad kan så være flottere end en blikstille Mariager Fjord og en ny udsprungen bøgeskov i Thygeslund, begge dele får de mange løbere nemlig oplevet på den 5,1 km. lange rute, der måske er Danmarks flotteste.

Sluttelig minder stævneledelsen om, at der er senest tilmelding d.8. maj på løbets hjemmeside på  www.mariagerfjordok.dk