Mariagerløbet 2015

Torsdag d.11. juni går starten til dette års store motionsløb i Mariager.

Som sædvanlig er det Mariager Fjord OK, det står for løbet, og de kan i år afvikle det for 24. år i træk; nøjagtig ligesom klubbens identiske løb på modsatte fjordside, ”Hadsundløbet”, der afvikles i september.

De seneste mange år har klubben haft perfekte rammer for stævneplads med start og mål, hvor samarbejdspartneren Sparekassen Kronjylland i Mariager velvilligt har lagt plads til.

Dette ændres der heller ikke på i år, tværtimod kan man sige, idet Sparekassen Kronjylland og Mariager Fjord OK netop har indgået en hovedsponsorkontrakt for de næste to år, så samarbejdet er blevet styrket.

Stævneleder er fra klubben Per Andersen, der i mange år har stået i spidsen for løbet, der sidste år satte stævnerekord med 278 løbere.

Forude venter der de mange løbere tre naturskønne ruter på henholdsvis 3,0 km. , 5,6 km. og 9,7 km., der alle går langs Fjorden og op i Mariager Vesterskov.


Og som stævnets slogan siger: 

"Når nu Mariager Fjord er Danmarks smukkeste Fjord,
så må Mariagerløbet være Danmarks smukkeste løb".

Den korte rute tilbydes også som en gåtur, hvor rigtig mange sidste år benyttede sig at dette.

Også i år vil der være masser af præmier. Alle gruppevindere præmieres af Intersport Hobro.

Der vil ligeså være masser af lodtrækningspræmier blandt alle deltagere. Her er det byens velvillige forretningsindehavere, der er i gavehumør.

For største hold vil der desuden være den populære vandrepokal, skænket af Sparekassen Kronjylland. Sidste år gik den til Mariager Efterskole med hele 67 løbere.  

Sidste mulighed for at tilmelde sig er den 7. juni, så der er endnu omkring 14 dage til at finde løbeskoene frem.