Kvindeløb om 11 dage          

Tilmeldingerne strømmer ind til årets udgave at Beauté Pacifique Kvindeløb i Hadsund.

Her godt 10 dage før løbet afholdes, torsdag d.7. maj, er der allerede 657 tilmeldte løbeivrige kvinder.

Samarbejdet er som sædvanlig mellem de tre arrangører: Beauté Pacifique, Ristorante DaVinci samt den sportslige arrangør Mariager Fjord OK, hvor de to førstnævnte også udgør de absolutte hovedsponsorer.

Udover de ovennævnte hovedsponsorer er der ligeledes stævnets faste storsponsorer, der bl.a. står for de mange flotte hovedpræmier: Rikki Tikki, Sportigan, Newline, Sparekassen Kronjylland, Kirkepladsens Blomster og Super Brugsen Hadsund, hvor sidstnævnte igen i år leverer frisk frugt og saft til alle deltagere.

Årets to nye overraskelser er endnu to storsponsorer: Dels er det Høj´s Bageri fra Hadsund, der giver sunde og lækre, små brød til alle deltagere i målområdet. Og dels er det KARLSEN´S Slik og Krydderier, ligeledes fra Hadsund, der også giver noget mundtgodt til kvinderne, nemlig firmaets lækre mandelposer, der i år lægges i de populære goodie-bags fra Beauté Pacifique.

Igen i år står motionscenteret MyHeart for opvarmningen, hvor to af deres dygtige instruktører guider de mange deltagere gennem udvalgte øvelser, inden løbet skydes i gang kl.19.00.

Arrangørerne har igen i år valgt at lade de mange løbere starte i tre ”bølger”, således den værste trængsel på løbets første ½ km. minimeres. Dermed bevares det smukke syn af de mange løbere, der passerer Hadsund Broen hele to gange; et imponerende syn, der altid får det til at risle ned ad ryggen på både tilskuere og arrangører. 

Årets løb er i øvrigt det 6. i rækken, og arrangørerne er spændte på, om sidste år rekord på 1.177 deltagere vil blive slået.

Der er stadig mulighed for at tilmelde sig helt frem til d. 3. maj, fortæller den sportslige arrangør Mariager Fjord OK.

Tekst: Birgit og Jens Chr. Dalgaard