Mariagerløbet 2013      2. del

Tiden nærmer sig hastigt for Mariagerløbet, som i år afholdes torsdag d.13. juni med start kl.18.30 fra stævnepladsen ved Sparekassen Kronjylland i Mariager.

Stævneleder Per Andersen fra arrangørklubben Mariager Fjord Orienteringsklub oplyser, at der i år er en rigtig god og efterspurgt nyhed til løbet, idet der introduceres en ny kort rute på 3 km. Dermed udbygges de kendte to løbsdistancer på de sædvanlige ruter på henholdsvis 5,6 km. og 9,7 km. Flere løbere har gennem årene efterspurgt en kort distance, som især henvender sig til børn op til 14 år samt gående deltagere. Vi har derfor lyttet til ønsket, og i år kan vi altså præsentere ruten.


 


Ruterne går som sædvanlig både langs Mariager Fjord og op i skoven samt gennem villakvartererne, så der er stor variation, både hvad angår naturen og løbeunderlaget.

En anden af årets nyheder er vinderpræmierne fra samarbejdspartneren Intersport Hobro, der nu bliver som gavekort frem for vinder-T-shirts.


                     

Dertil kommer som altid en stribe af lodtrækningspræmier, der udtrækkes blandt samtlige deltagere.

Om rekorden slås i år, er arrangørerne spændte på. Sidste år deltog 236 løbere, hvilket var tæt på rekorden med de 260 deltagere fra 2010.

Der er tilmelding helt frem til d. 10. juni, hvilket også betyder, at der ingen eftertilmelding er på selve dagen.

Oplysninger om løbet og tilmelding foregår online på www.mariagerfjordok.dk