Nordjysk Dag Klassisk

I weekenden blev det til flere mesterskabstitler, da Mariager Fjord Orienteringsklub deltog i ”Nordjysk Mesterskab Klassisk”, der blev afholdt ved Bulbjerg i Thy. Aalborg OK stod for stævnet, der havde deltagelse af 147 løbere, hvoraf de 17 var fra Mariager Fjord OK.

Hele fem titler blev løbet i hus af henholdsvis Kristina Præstgaard i D 15-16 år, Elizabeth Borchorst i D 60 -, Nicolai Zaar Nielsen i H 21,. Helge Poulsen i H 60 og sluttelig Arne Pedersen i H 70.

Desuden blev det til en 1.pl. til Martin Christensen i klassen Fri 1 uden for mesterskabsklasserne.

Også to 2.pl. blev løbet hjem af henholdsvis Hanne H. Poulsen i D 60 og Ole Jensen i H 45.

Ligeledes blev det til tre 3.pl. til henholdsvis Bettina Gjedde i D 45, Rigmor Schou i D 65 og Jens Christensen i H 55.

Lørdag afholder Mariager Fjord OK sit traditionsrige stævne ”Efterårsstafetten”, der i år afholdes i Linddale ved Hadsund. Her deltager 67 løbere fra nær og fjern.