Division Linå Vesterskov

Søndag d.22. september var en rigtig spændende dag for orienteringsløberne fra Mariager Fjord OK.

Her skulle klubbens skæbne nemlig afgøres, idet op- og nedrykning imellem Nordkredsens divisioner stod på programmet.

Konkurrenterne var Viborg OK, OK Vendelboerne fra Hjørring og KaSki OK fra Karup/Skive.

På forhånd var der lagt op til en spændende dyst i Linå Vesterskov øst for Silkeborg, og en blandingsskov i et storkuperet område ventede de mange løbere.

Viborg kunne mønstre de fleste, nemlig 46 løbere, Mariager 40, KaSki 28 og Vendelboerne 23, så umiddelbart så opgaven overkommelig ud for løberne fra fjordklubben.

Der viste sig dog, at der var kamp til sidste blodsdråbe, idet matchen mellem Viborg og Mariager Fjord endte uafgjort med cifrene 92 – 92, et i orienteringssportens verden næsten umuligt resultat. De to klubber måtte derfor dele matchpoint med 1 til hver. I de øvrige match vandt både Viborg og Mariager Fjord over de to øvrige modstandere, og for fjordklubben blev det med cifrene 98 – 53 over KaSki og cifrene 109 – 50 over Vendelboerne. Dermed blev slutresultatet, at både Viborg og Mariager Fjord OK forbliver i 2. division til næste sæson.

Individuelt var der en lang stribe flotte resultater med hele 11 førstepladser, 3 andenpladser og 4 tredjepladser.

Førstepladserne gik til flg. damer i deres respektive klasser: Bettina Gjedde i D2, Ansa Mac Lassen i D3, Elizabeth Borchorst i D4, Betina Gram Johansen i D7, Kirsten J. Nielsen i D8. Hos Herrerne: Lennart Rebsdorf i H1, Ole Jensen H2, Søren Munthe i H4, Arne Pedersen i H5, Andreas Meyer Larsen i H7, Jørn Blom i H8.

Andenpladserne gik til flg. damer i deres respektive klasser: Lajla Præstgaard i D2, Rigmor Schou i D4. Hos Herrerne: Lasse Bach i H9.

Tredjepladserne gik til flg. damer i deres respektive klasser: Bente Østergaard i D3, Rakel Eva Gunnarsdottir i D7. Hos Herrerne: Henrik Bach i H2, Lasse Skou Heinsøe i H8.

Det flotte resultat blev efterfølgende fejret med medbragt kagemand på stævnepladsen, hvorefter løberne kunne drage tilfredse hjem.

 

Allerede nu på onsdag d.25. september står klubben for et natløbsstævne i Nordjysk regi, idet klubben her afholder 2. afdeling af natløbene i Alstrup Krat i den østlige udkant af Mariager by. Her er det primært løbere fra de Nordjyske klubber, der deltager.