Division Ålum

Søndag d.5. maj deltog Mariager Fjord Orienteringsklub med hele 51 løbere i årets første divisionsstævne i Nordkredsens 2. division.
De konkurrerende klubber var Viborg OK med 34 løbere, Aalborg OK med 36 løbere og Herning OK med 41 løbere.

Stævnet blev afviklet i den kuperede Ålum skov vest for Randers og med naboklubben Randers OK som arrangør. I alt deltog godt 200 løbere i stævnet, som blev afviklet i et flot vejr, der blev nydt af de mange løbere, og sammen med de høje og talrige bakker fik det hurtigt sveden frem hos deltagerne.

De tre divisionsmatch mod konkurrenterne gik således: Mariager Fjord – Viborg m. cifrene 121-67, Mariager Fjord – Herning 111-89, Mariager Fjord – Aalborg 100-107. Dette betyder, at Mariager Fjord OK vinder de to match og taber den sidste med marginaler; et virkeligt godt udgangspunkt til næste dyst i efteråret.

Individuelt gik det ligeledes rigtig godt og det blev til flere topplaceringer: På bane H1, stævnets længste på 8.500 m og 21 poster vandt Nicolai Zaar Nielsen. På bane D4 vandt Elizabeth Borchorst. På bane H7 vandt Kim Dalgaard og på bane 9 vandt Bea Rebsdorf.

Desuden blev det til en række anden pladser til henholdsvis Henrik Bach på bane H2, Bettina Gjedde på bane D2, Rigmor Schou på bane D4, Ricki Laursen på bane H7, Kirsten J. Nielsen på bane D8 og Jørn Blom på bane H8.

Også en række tredjepladser blev det til flg. løbere: Michelle Lison Rebsdorf på bane D1, Kristina Præstgaard på bane D3, Vagn Lidegaard på bane H5, Birgit Dalgaard på bane D7, Jørgen Smit på bane H7 og Katja Dalgaard på bane D8.