Mariagerløbet 2012

 

Oven på et veloverstået Beauté Pacifique Kvindeløb i Hadsund, er arrangørklubben Mariager Fjord Orienteringsklub allerede i fuld gang med planlægningen af det næste stævne, der er det traditionelle Mariagerløbet, som i år afholdes torsdag d.14. juni med start kl.18.30 ved Sparekassen Kronjylland i Mariager.

Medarrangør er netop Sparekassen Kronjylland, og dertil kommer de to samarbejdspartnere Intersport i Hobro samt Newline, fortæller stævneleder Per Andersen fra klubben.

Som tidligere år er der to distancer at vælge imellem på henholdsvis 5,6 km og 9,7 km, og ruterne går dels ad stier i villakvarterer, og dels ad stier langs stranden ved Mariager Fjord samt ad skovstier i Mariager Vesterskov, så der venter løberne en flot tur, måske Danmarks smukkeste.

Løberne er som sædvanlig inddelt i hele ni aldersklasser, hvor hver klassevinder præmieres efter løbet. Dertil kommer en lang række lodtrækningspræmier fra ovennævnte samarbejdspartnere samt en række af byens øvrige handlende. Også en vandrepokal er på spil, og traditionen tro overrækkes den til det største tilmeldte hold.

Sidste år deltog 245 løbere, hvilket var meget tæt på løbsrekorden på 260 deltagere fra 2010, og arrangørerne håber selvfølgelig at komme op på et lignende antal deltagere i år.

 

Der er allerede nu åbnet op for tilmelding, der foregår online på klubbens hjemmeside: www.mariagerfjordok.dk og der er tilmeldingsfrist helt frem til d.11. juni kl.17. Arrangørerne fortæller desuden, at der ikke er tilmelding på selve stævnedagen.