JF Mols

I weekenden afholdtes et dobbelt Jysk-Fynske Mesterskabsstævne i Mols Bjerge, hvor der var JFM-Stafet om lørdagen med omkring 400 løbere, arrangeret af Aarhus 1900 og JFM-Lang om søndagen med godt 500 løbere, arrangeret af Mariager Fjord OK.
 








Ved lørdagens stafetstævne blev det til en guldmedalje i klassen H 55, hvor Jens Christensen, Gert Rebsdorf og Keld Østergaard kom ind på 1.pl. i den samlede tid 2.39.50, godt 35 min. foran nr.2.

 

   


Også i klassen H 50 gik det godt, idet et mixhold med to løbere fra Mariager Fjord OK, Ole Jensen og Klaus Wolsing og en løber fra St. Binderup OK, Per Korsbæk, blev nr. 2.

Desuden blev de tre løbere Jonas Munthe, Lasse Grøn og Christian Wolsing nr. 4 i klassen H 21.

 

 

Ved søndagens stævne, havde arrangørerne fra Mariager Fjord OK af gode grunde ikke så mange løbere med, idet klubben selv stod som arrangør og havde omkring 30 officials i gang fra tidlig morgen. Alligevel blev det til en guldplacering, idet Vagn Lidegaard besatte 1.pl. i H 75.

 

 

 

Begge dage kunne de mange løbere nyde det flotte vejr, og en perfekt beliggende stævneplads med udsigt ud over Ebeltoft Vig. Flere løbere syntes endda, at det var lige flot nok med de ca. 30 graders varme om søndagen, så ud over de høje ”bjerge” i Mols Bjerge, fik vejrguderne også sveden frem på de godt 500 løbere i søndagens stævne, fortæller en tilfreds stævneleder Arne Pedersen fra fjordklubben.