DM stafet i Linå og DM-lang i Husby

I weekenden deltog Mariager Fjord Orienteringsklub med henholdsvis 12 og 18 løbere i et dobbelt DM-stævne.

Lørdag var det DM-stafet, der blev afholdt i Linå Vesterskov ved Silkeborg med knap 800 deltagere, hvoraf de 12 var fra Mariager Fjord OK.

Det blev til en flot sølvmedalje i klassen D 60-, med et hold bestående af Ansa MacLassen, Rigmor Schou og Elizabeth Borchorst, der kom i mål i den samlede tid 2.07.13. I alt deltog fem hold i denne klasse.

Søndag blev der løbet DM-Lang, og her deltog klubben med 18 løbere ud af i alt 850 deltagere. Denne gang var det i Husby Plantage i Vestjylland med Herning OK som arrangør.

Her blev det til 2 flotte medaljer af bronze. I klassen D 60- med 31 deltagere, besatte Elizabeth Borchorst tredjepladsen i tiden 46.26 efter at have løbet 3.600 m og fundet 15 poster. Elizabeths tid var blot 7 sek. fra sølvmedaljerne og 1.58 min. fra guldet.

I H 21 med 33 deltagere blev det ligeledes til en bronzemedalje til Jonas Munthe i tiden 1.46.10 efter en bane på 15.050 m og 38 poster. Jonas var 6.40 min efter vinderen fra Faaborg, men blot 1,09 fra en sølvplacering.

Yderligere var der tre flotte placeringer, dog uden for medaljerækken. De gik til Arne Pedersen i H 70 med en 4.pl. Desuden blev det til to 5.pl. til henholdsvis Rigmor Schou i D 65 og Vagn Lidegaard i H 75