Division i Stagsrode                                           

Orienteringsløberne fra Mariager Fjord OK løb sig søndag til en forbliven i Nordkredsens 2. division. Ved et stævne i Stagsrode skov ved Vejle Fjord blev det til to sejre over henholdsvis OK Vendelboerne fra Hjørring med cifrene 103 – 66 og over Nordvest OK fra Thisted med cifrene 107 – 30. Til det fjerde og sidste hold i dysten, Viborg OK, måtte fjordklubben dog se sig besejret med cifrene 104 – 70. Dermed bliver både Mariager Fjord og Viborg i 2. division næste år, hvorimod både Vendelboerne og Nordvest må forblive i 3. division.

 

Mariager Fjord OK havde 42 løbere med ved stævnet, der talte i alt 300 deltagere, og arrangørerne fra Horsens OK havde skabt nogle spændende baner rundt i den meget kuperede skov, der ligger på skrænterne helt ud til nordsiden af Vejle Fjord.

 
 

Individuelt var der mange flotte resultater til fjordklubbens løbere på de 12 forskellige baner: Bedst blev Bettina Gjedde på bane 3.B med en 2.pl. i tiden 55.40, knap 1 min. efter vinderen fra Herning. På samme bane blev Lajla Præstgaard nr.7. Jonas Munthe blev nr. 4 på bane 1. Ligeledes blev det til en 4.pl. til Jens Christensen på bane 3.A med klubkammeraten Helge Poulsen blot 9 sek. efter på en 5.pl. På bane 4.B blev det også til en 4.pl. til Anette Egander Grøn med klubkammerat Hanne Poulsen på en 5.pl. Også på bane 5 blev det til en 4.pl. til Troels Lading og her var der 39 sek. til klubkammeraten Peter Olsen på en 5.pl. Anne Blom blev nr.6 på bane 2.B.

 

Næste udfordring er allerede på søndag, hvor omkring 500 løbere deltager i et stort stævne i Vester Thorup, tæt på Fjerritslev. Her er arrangør St. Binderup OK, og Mariager Fjord OK deltager med 9 løbere.