Division i Fløjstrup                                           

I weekenden deltog Mariager Fjord Orienteringsklub i årets andet divisionsstævne i Nordkredsens 2. Division, som tæller klubberne Herning, Horsens, Viborg og Mariager Fjord.

Stævnet blev arrangeret af OK Pan fra Århus, der havde henlagt dysten til Fløjstrup Skov syd for Århus. Knap 300 løbere deltog i stævnet, hvoraf hovedparten var fra de fire divisionsklubber. Her måtte Mariager Fjord OK dog allerede på forhånd erkende, at man nok ville blive den lille i selskabet, idet man kun kunne mønstre 37 løbere. Viborg stillede med 43, Herning 62 og Horsens med hele 68 løbere.

Dette skulle også vise sig holdt stik, idet Horsens gjorde rent bord og snuppede alle 6 matchpoint, efterfulgt af Herning med 4, Viborg 2 og Mariager Fjord som den store taber med 0.

Individuelt var der dog mange pæne resultater: På bane 1 blev det til en 4.pl. til Jonas Munthe. Jens Christensen blev nr.3 på bane 3.A. Bettina Gjedde nr.4 på bane 3.B. På bane 4.B blev Elizabeth Borchorst og Annette Egander Grøn henholdsvis nr.3 og 5. Lars Nielsen blev nr.5 på bane 5, og på bane 6 blev Kristina Præstgaard nr.3. På bane 7.A. blev det til en 6.pl. til Mathias Jakobsen.

Med ovennævnte divisionsresultat, som resultatmæssigt blev en direkte gentagelse af forårets første divisionsstævne, skal Mariager Fjord OK løberne ud i endnu en dyst, og her gælder det forbliven i 2.division eller nedrykning til 3.division. Stævnet løbes senere på året.

 

5 af de der hentede point hjem til klubben