1. division i Fussingø                                           

Søndag d.14. august afholdt Mariager Fjord OK et B-løbsstævne for primært Nordkredsens 1. divisionsklubber, der tæller de fire klubber: Aalborg OK, OK Pan fra Århus, Århus 1900 og Silkeborg OK.

Vinder af divisionsmatchene blev OK Pan, der gjorde rent bord med tre sejre, efterfulgt af Silkeborg OK med to sejre, Århus 1900 med en sejr, og Aalborg OK som den store taber.

Arrangørklubben havde været på lånemarkedet for at skaffe skov, der var stor nok til stævnet, og naboklubben Randers OK havde i dagens anledning udlånt Fussingø mellem Randers og Viborg..

 

Stævneleder Jørn Blom og stævnekontrollant Klaus Wolsing var godt tilfreds med antallet af deltagere, der kom op på godt 300 løbere, og dermed blev stævnet et fint tilløbsstykke, selv om det var første O-løbsstævne efter sommerferien. To af klubbens egne unge løbere stod for banelægningen, og Jonas Munthe og Lasse Grøn fik mange rosende ord med på vejen af deltagerne. Banekontrollant Niels Jørgen Iversen fra klubben var ligeledes godt tilfreds med de i alt 12 forskellige baner, hvor deltagerne er delt op i ligeså mange forskellige løbsklasser, lige fra de lange og svære baner til korte og begynder baner. Dertil kom også to baner for de alleryngste, hvor især en Tarzanbane i skoven gjorde lykke, og ligeså var der familier, der deltog på en speciel barnevognsvenlig bane.

Allerede fra morgenen af sydede stævnepladsen, der som sædvanlig var lagt i hænderne på Erik Nielsen, klubbens erfarne koordinator for alt det praktiske, og både den lille kiosk og stævnekontoret blev flittigt besøgt. Selv en børneparkering var tilbudt til de allermindste, mens mor og far var ude i skoven.

At stævnet blev betænkt med tørvejr var en ekstra fornøjelse, og først til allersidst kom der nogle få dråber, der dog ikke formåede at ødelægge en god dag i skoven.