Støt Mariager Fjord OK, hver gang du tanker

 

Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte Mariager Fjord OK, hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte vores klub – OK betaler hele beløbet.

Du støtter vores klub med 6 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Benzinkort eller betaler med OK-appen. Når nye kunder har tanket 500 liter indenfor et år, får vores klub en ekstra bonus på 200 kr. 

Hvis du vælger at tanke med OK-appen, så finder du den i App Store eller Google Play. Husk blot at tilføje Mariager Fjord OK, som den klub, du støtter. Der er ingen gebyrer ved betaling med appen.

Du kan også betille et fysisk OK-benzinkort på www.ok.dk/lokalsporten.

Har du allerede et OK Benzinkort? Så ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte Mariager Fjord OK nu. Og så sørger de for at ændre det.

 Støt ekstra med en OK Mobil pakke

Har du et OK Benzinkort kan du fordoble støtten til vores klub. Vælg en af OK’s Mobil-pakker, så støtter du vores klub med ekstra 5 øre pr. liter, du tanker. Du kan se alle OK’s mobilpakker på www.ok.dk/mobil

 Vil du vide mere? Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Keld Østergaard27535134 eller ok.mariager@gmail.com.